EMA - Openingstijden

Volgens de huidige Coronamaatregelen mag het Erfgoedmuseum de deuren nog niet openen. Enkel erkende musea mogen, mits reservatie en volgens tijdsloten, bezoekers ontvangen. Het EMA is geen erkend museum. Van zodra EMA opnieuw bezoekers mag ontvangen, zullen wij hierover communiceren. Een bezoek zal dan enkel mogelijk zijn onder strikte voorwaarden.

Een bezoek is enkel mogelijk tijdens de voorziene tijdsloten van 14u, 14u40, 15u20, 16u, 16u40 en 17u20 en na reservatie bij Kristine Magerman (0474/29.95.67 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.).

Om uw bezoek in deze bijzondere tijden zo aangenaam mogelijk en vlot te laten verlopen, lijsten wij hieronder onze belangrijkste maatregelen op:

+ Bezoek is enkel mogelijk binnen het gereserveerde tijdslot.
+ Respecteer de maximumcapaciteit van 2 personen die niet uit sociale dezelfde bubbel zijn of 4 personen uit dezelfde sociale bubbel.
+ Ontsmet uw handen na binnenkomst met de aanwezige handgel.
+ Meldt u aan bij het onthaal.
+ Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar.
+ De vestiaire en de kapstok zijn niet beschikbaar. Grotere tassen of zakken worden bij voorkeur niet meegebracht. Indien u ze toch bijheeft worden ze achter gelaten bij het onthaal waar u ze na uw bezoek opnieuw kan ophalen.
+ Er wordt niks aangeraakt.
+ Respecteer het voorziene looptraject in één richting.
+ Respecteer een afstand van 1,5 m tegenover andere bezoekers en de vrijwilligers die permanentie houden.
+ Eventuele aankopen dienen te gebeuren met gepast cash geld.
+ Bij deelname aan de familiespeurtocht in het museum, brengt u zelf een potlood en/of pen mee.
+ De toiletten blijven gesloten voor bezoekers.
+ Zieke bezoekers blijven thuis.
+ Respecteer de richtlijnen van het personeel.

Eind augustus wordt bekeken of het Erfgoed Museum Asse ook terug opent op de 2de zaterdag van elke maand van 14u tot 18u. Volg onze kanalen om hiervan op de hoogte te blijven.